.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.👅 莆田盆菜好·满盆都是宝 @ 🌟 莆田 🌟.💁‍♀️ 图片展示美食为:二人如意套餐 HKD 888.🥳 时间过得好快, 2025年刚刚展开,又适逢就嚟农历新年,就当然系团聚齐齐叹盆菜嘅好日子啦!呢间主打正宗福建菜嘅得奖过江龙退出好正嘅新年盆菜套餐,非常丰富。.🧧 打头阵当然要攞个好意头,「风生水起·烟三文鱼捞起」就最适合不过!以烟三文鱼作为主料,配搭多款食材,再以特制酸甜酱汁调味。店员一路准备一路讲吉祥语,食客一路捞,寓意「捞起捞起·风生水起」,一定带黎好运。.🍲 跟住就当然要鱼翅漱口啦!「鸿运当头·海皇鱼翅羹」一路食,一路感受到财源滚滚来,鱼翅捞饭嘅大满足!唔单止好味,仲好鲜味!.🦪 主角出场啦!呢个「盆满钵满·鲍鱼大虾盆菜」果然名副其实,超级多材料,有猪婆参、鲍鱼、瑶柱、烧肉、鱼鳔、海发菜、大虾、鹅掌、蛏子干、花菇、猪手、福州鱼丸!超级丰富,最紧要用料靓,师傅手势好煮得好好味!.🥒 新年当然要健康,梗系唔少得食蔬菜啦!「万事胜意·鲜贝烩丝瓜」一啲都冇马虎,非常之色彩缤纷好意头选择。.🍜 主食系「妈祖平安面」,唔单只系面嚟㗎,仲有
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
👅 莆田盆菜好·满盆都是宝 @ 🌟 莆田 🌟
💁‍♀️ 图片展示美食为:
二人如意套餐 HKD 888

二人如意套餐

🍜 主食系「妈祖平安面」,唔单只系面嚟㗎,仲有好靓嘅海鲜!食完阖家平平安安,丰衣足食!

二人如意套餐

🍨 甜品作结,食完甜甜蜜蜜嘅「枇杷冻」同「桂圆银耳汤」,甜而不腻,清一清味蕾,为呢一餐画上一个完美嘅句点。

二人如意套餐

😌 平时食盆菜通常都要一大班人先得,不过呢度不论你系两个人定系一大班人都有套餐选择,自由度非常高!呢个二人套餐非常丰富,充分展示盆菜嘅丰富多样性。再加上店长HUSON非常专业,服务热诚,绝对值得支持,记得黎试下呀。

.⠀
📍 铜锣湾波斯富街99号利舞台广场7楼A号舖