2014-11-18 3059 浏览
经朋友介绍来到OVO间素菜西餐厅.地方不算大, 不过有花店, 有家私台仲加埋间餐厅, 感觉好唔似向香港甘.其实我地都系去到才知道系一间素菜餐厅, 都好担心会食唔饱.所以一坐底我地马上点了一些饱肚既白汁意粉,蕃茄意粉及goat cheese wrap.约十多分钟食物来到, 只看外观真系一d都唔知系素食.食落去好有鲜味 (因为加入左唔同既mushroom), 都几有咬口 如果唔刻意提真系唔知佢系全素lor.最大既惊喜既个goat cheese wrap, 热呼呼的wrap真系出奇地好味, 其实我唔太清楚入面既filling系咩. 只知道好食而已.本来以为要食埋dessert先够饱, 不过食完以上个几个main course都已经再食不下其他野lor.
经朋友介绍来到OVO间素菜西餐厅.

其实我地都系去到才知道系一间素菜餐厅, 都好担心会食唔饱.
约十多分钟食物来到, 只看外观真系一d都唔知系素食.

2014-05-24