2023-02-03
店舖唔大但都坐得舒服套餐都几抵食,最平几十蚊已经埋到单,仲要全日都免加一🥰每款套餐有两款唔同既部位既牛,岩晒我呢d唔中意独孤一味既人!仲有得简要100g/200g,唔够仲有得追加。套餐除左肉之外,仲有唔少得既饭,汤同埋餐前小食。饭有肉松同紫菜,同平时唔同既系多数得紫菜/系猫饭。几特别,有d似食紧寿司既感觉🤣汤唔咸几好,餐前小食系茄子🍆,好食😋🐮安格斯牛板腱+牛舌芯 200g✨最爱同牛打茄轮,烧肉必叫牛舌👅🫣牛味既香,烧一烧好快就食得✨安格斯牛板腱我几中意,牛味唔系劲重,但口感唔似平时既牛,食落去有鲜嫩既口感之如仲食到有弹性,好唔错👍🏻🐮牛颈脊+封门柳 200g✨牛颈脊系我今餐最中意食既部位,食落去同牛板腱一样都系爽口软滑,有咬口,牛味会比牛板腱更香✨封门柳 牛味浓郁,中意食牛味重既可以简呢一个,而且口感好腍,同其他三款货感唔一样吞拿鱼刺身(4切)好特别,平日去放题烧肉有刺身就见得多,呢d一人前都有刺身食好神奇,加埋一齐食好满足,食落都算新鲜蜜瓜/提子梳打加钱叫左梳打,好中意饮呢个牌子既梳打,又有我中意既味,平时唔饮有气野今日心情唔好要出出气😮💨今次我地两个餐都叫左200g,其实200
套餐都几抵食,最平几十蚊已经埋到单,仲要全日都免加一🥰
套餐除左肉之外,仲有唔少得既饭,汤同埋餐前小食。
汤唔咸几好,餐前小食系茄子🍆,好食😋
🐮安格斯牛板腱+牛舌芯 200g
✨最爱同牛打茄轮,烧肉必叫牛舌👅🫣
牛味既香,烧一烧好快就食得
🐮牛颈脊+封门柳 200g
✨封门柳
吞拿鱼刺身(4切)
蜜瓜/提子梳打
今次我地两个餐都叫左200g,其实200g系食到好饱,细食人士我谂100g都够食。
但100g真系好平,出面好普通一个饭既价钱已经食到,价钱平又有咁既质素好唔错👍🏻
呢到卖点除左平,我觉得好特别既系竟然烧肉店食素既人都可以入黎食啦,好体贴呀有素食