2017-11-03
我最钟意食寿司,今天我生日大晒,朋友一早订左枱,我地迟左15分钟左右Sorry ah里度细细间,最多廿个位,装修好柔和,好舒服,好钟意里D feel我们三条友都系食12件寿司set, 先来个蒸旦,Ok la, 无特别lo. 跟住师傅为我们上寿司,逐件上仲细心地解释每次寿司,食寿司既感觉个个吾同,其他朋友觉得好食,我就一般,吾差lo,比我既感觉。可能我食吾惯,熟成寿司既做法姐,全香港应该无几间寿司店甘做,试下无防其实里间店去到里个位置,食物顾然要好食,服务更重要(我个人感觉)。佢哋除左有热毛巾摸手,仲多左摸手指巾(你用手拿寿司食时用的),同其他差吾多价钱既寿司店来讲,的确系细心左,加分。个set仲有餐饮or 雪榚,重要吾洗加一(又有几多间寿司店可以做到)