2020-10-12
YEAH! 🙆🏻♀️伪韩妹子近期频频出动每次都有韩式好西食就好开心🤗今次去左一间性价比几高既韩烧🍖同朋友食下倾下 渡过一个happy night⛼·哩间韩式烧烤既食物选择好多亦好多元化,基本韩烧既🥩肉类、🦐海鲜、🥦蔬菜都应有尽有,更有其他区域以供选择,包括 冷盘海鲜🐙、刺身寿司🍣、沙律🥗、炸物🍤、熟食🍜、雪糕甜品🍦等等,全部都以自助形式俾你自己简,想食几多就几多,仲有饮品都系任饮㗎🍹·🍖烧烤肉类款式多,牛仔骨同腌牛排🥩都系Annie好喜欢😋 腌料十分浓郁,啱哂重口味既我!而海鲜方面都相当吸引,海虾同墨鱼仔我都食左唔少呢yumyum~·甜品最吸睛一定系𠮶部棉花糖机🤩 自己可以慢慢玩下,较特别嘅仲有🍫朱古力喷泉同可以自己唧既软雪糕🍦而推荐既当然仲有我既至爱自家制豆腐花啦😻·饮品方面除左有汽水、茶类外,仲有不同款式既韩国罐装饮品🥤最值回票价既一定系有🍺日本麦啤,饮胜!🍻·成人放题 HKD$178 (另收取加一)
YEAH! 🙆🏻♀️伪韩妹子近期频频出动
每次都有韩式好西食就好开心🤗
今次去左一间性价比几高既韩烧🍖
同朋友食下倾下 渡过一个happy night⛼
成人放题 HKD$178 (另收取加一)