2022-04-03 904 浏览
行行下旺角本身想食妹记, 点知见到2楼有火锅放题😂!即刻唤醒左劲耐无打边炉既我!上到去发现lunch 系平d, 食「团」都系198一位😂超抵果断入场!✨汤底都有好多款, 麻辣牛肉, 清酒面豉蚬, 寿喜烧, 蕃茄猪骨, 昆布, 芫茜皮蛋, 我地就拣左特别少少既药膳醉鸡汤🍗😁 汤都几清, 鸡爽口, 亦食到药材味, 值得推荐👍🏻✨净系一入门口已经系自助吧度见到林林总总既蔬菜, 丸🤤第一次见咁多款式, 每样都试左d, 其实我平时bbq 都唔食丸😹但试左芝心牛肉丸&香芋贡丸...超好食🤩 虽然肉类先系放题既主角, 但都建议大家trytry🤤🤤另外菜类选择亦都好多, 竟然有冰菜, 䈑笋等等好少见既菜类, 䈑笋仲要无渣🤫 搞到我错哂focus...其实仲有麦乐鸡同脆炸鱼皮, 又系高质😛唔多边炉餐厅有✨饮品都有「大路」既可乐, 一款啤酒, 有汽&无汽都各有数款, 都多选择, 我地就拣左自家制冷泡茶洛神花茶&菊花杞子, 特别, 味道都唔错😆洛神花酸酸地好醒神, 可以清一清口既浓味🤪正✨作为牛魔王既我都嗌齐「团」入面所有牛, 英国牛肋条, 安格斯牛板腱, 安格斯牛小排, 澳洲M5和牛肩胛, 安格斯牛颈脊,

其实仲有麦乐鸡同脆炸鱼皮, 又系高质😛唔多边炉餐厅有

✨作为牛魔王既我都嗌齐「团」入面所有牛, 英国牛肋条, 安格斯牛板腱, 安格斯牛小排, 澳洲M5和牛肩胛, 安格斯牛颈脊, 薄切封门柳, 每样都十分高质🥰

✨最深刻系牛颈脊, 如图, 少量油脂, 分布平均, 肉味浓, 回甘, 嗌多左几碟😁牛小排 同 牛肩胛花纹相类似, 都食到少量油香味🤫 个人钟意牛颈脊多d, 牛味更重😍😍

✨仲有两款海鲜可以任嗌🫢蚝都算大只, 唔腥, 少甜, 诚意十足, 嗌左十几只食🤣

甜品仲有忌廉蛋卷, 好味又解腻😋

总结:系一间性价比极高既火锅放题餐厅🤣 198 一位, 可以食到咁多款式既边炉餐厅真系唔多, 环境亦干净企理, 店员态度好有礼🥳推介比大家
2022-04-01
午餐