2019-04-09 1483 浏览
食肉兽必到!无限时任食烧烤场话说我BBQ瘾起,捉埋我个friend陪我入去屯门BBQ场烧返日!晏就开始入定去打算烧到夜晚😂影左价目表俾大家参考晏昼关系人唔算太多,但系个场好大,又有吹气游乐场同有间士多仔租车仔俾小朋友玩,好适合一家大细嚟啊~钟意呢个场啲肉类全部独立包装,好卫生!个招牌金沙骨我Encore左3包🙊超钟意食!!!呢个牛脷都好食,可惜同行嘅朋友系唔识牛脷。另外仲有啲丸类同肠,红肠用黎BBQ劲正!烧完个皮微焦又脆,好香口🤤仲有啲蔬菜类同粟米,烧粟米再搽蜜糖又系卖飞佛☺每人会送两支水,唔够饮可以再去买汽水,当日我地烧左6个钟,都系只需另外买多罐汽水,都够饮嘅~呢个就系个金沙骨,黎到必试!同埋烧嘢食点可以唔烧鸡翼啊!烧鸡翼~我钟意食🤤仲有鸡全翼,肉类全部腌得好入味👍🏻同朋友倾吓计烧下嘢食,真系好开心!好快6个钟就过去,我地午餐晚餐一次过搞掂😂好抵啊!下次再黎过!
食肉兽必到!无限时任食烧烤场

钟意呢个场啲肉类全部独立包装,好卫生!
个招牌金沙骨我Encore左3包🙊超钟意食!!!

呢个牛脷都好食,可惜同行嘅朋友系唔识牛脷。

仲有啲蔬菜类同粟米,烧粟米再搽蜜糖又系卖飞佛☺

呢个就系个金沙骨,黎到必试!

同埋烧嘢食点可以唔烧鸡翼啊!烧鸡翼~我钟意食🤤

仲有鸡全翼,肉类全部腌得好入味👍🏻