2013-02-17
今(17-2-2013 Sun)朝早趁男友未返工,拎o野畀佢,顺便一齐食早餐啦,佢又提议呢间,因为觉得价钱公道.我o地o黎到坐系一边卡位,然后决定o左叫咩o野早餐,不过由于男友都有几多o野拎,所以我见到后面有卡位走,就即刻调位,调o左位至叫o野食,咁又冇乱啦.我o地同样叫$30.00o既欧陆早餐,同样加$2.00要冻奶茶,男友就拣牛油厚多士,西煎猪扒,肠仔同烟肉配茄汁焗豆;我拣法式蒜茸包,香煎鸡扒,芝士肠同午餐肉配茄汁焗豆.好快冻奶茶o黎到,茶味唔浓,但口感都几滑.之后两份早餐都到o黎,细细件o既法式蒜茸包就只有一件,比起大大件o既牛油厚多士,真系唔抵.好,我就先食式蒜茸包,佢系脆口,但,点解会系苦o架?麻麻㖞.而鸡扒呢,皮脆肉亦嫩,OK o既;男友就话食猪扒食到大阵松肉粉味,我都食半件,我食唔出添.除o左件烟肉炸过火外,佢件牛油厚多士同其他o野,都冇乜问题;茄汁焗豆都畀得几多,OK o既.服务:好好,好彩佢唔嫌烦畀我o地转枱,而且我o地起身走时,佢都讲句多谢.
好快冻奶茶o黎到,
服务: