2024-03-01
牛一哥韩式烧烤放题系开业冇耐既韩式烧烤放题餐厅 真。韩国人主理😊最正嘅系有多达十几款自家腌制泡菜无限量供应 啱晒泡菜控既我地❤🔸️韩式小食&前菜几多款式 好似海鲜煎饼 炸鸡 年糕个煎饼仲好好味👏🏼🔸️韩式烧烤数到主角就梗系自助烧烤放题啦 多款肉类🥩海鲜🌊蔬菜🥬任君选择 🐷🐮🐏🐣🦐🐟样样都有 咁多野食都只系承惠$248一位乍🤑 仲可以食足120分钟 CP值超高丫 比较惊喜既系竟然有羊肉 因为放题真系唔多地方有得食另外佢个鱿鱼 青口 虾都够新鲜爽口 调味又惹味🔸️九宫格牛盛盒有原粒顶级肉眼 安格斯肥牛 厚切牛舌腩 五花腩等肉类质素唔错 上菜速度都快 烧完一round店员会主动帮我哋换埋炉🔸️饮品除左大量饮品可以自取 更加估唔到系连酒精饮品都可以任攞😍 而且有好多款 想养生啲 有自家制红枣茶同埋大麦茶🔸️甜品有成个雪糕柜任攞 系一只香港制造但比较少见既雪糕品牌 有好多特别口味 例如益力多味 富贵黄金果味 生果味既好似蜜瓜 菠萝椰子 食落啖啖果肉味 真系食唔停🤪🔸️精选韩式料理 (追加项目)例如酱油蟹 韩式鳗鱼 韩式生牛肉等可以付费追加 所以基本上咩韩国菜都可以食到💭餐厅环境以橙色为主调 韩式风格 卡位座
🔸️韩式小食&前菜
上菜速度都快 烧完一round店员会主动帮我哋换埋炉
🔸️饮品
🔸️甜品
生果味既好似蜜瓜 菠萝椰子 食落啖啖果肉味 真系食唔停🤪
🔸️精选韩式料理 (追加项目)
💭
餐厅环境以橙色为主调 韩式风格 卡位座位宽落 通风又做得几好 唔会有油烟 真系要再约埋朋友黎encore👯♀️