2024-05-09
今晚去奥运站探朋友,朋友就带左我去楼下食火锅放题,有几款价钱拣,丰俭由人,我地就拣左B餐,美国Choice黑安格斯牛板键套餐,可以任食美国Choice黑安格斯牛板键同埋无限添加秘制鸡煲。火锅配料除左一般食材,仲有好多比较特别既丸类,例如麻辣汤包丸、蟹籽蟹粉包,除左一般食材,仲有高级食材拣,例如花胶、田鸡、鳝片、鲍鱼仔、帆立贝等,性价比高,仲可以食足2.5小时,唔会赶头赶命。除此之外,仲可以优惠价$10只爱尔兰生蚝,$13只机煮鲍鱼,仲可以无限追加。仲可以叫新鲜芝士焗龙虾,每一只重量约有一斤。饮品竟然有支装可乐、忌廉、芬达橙汁,仲有自家制珍珠奶茶,即磨鲜奶咖啡等,其他特色饮品外观都非常吸引,打卡一流。钟意饮酒既可以加$58任饮红酒白酒,梅酒,清酒及生啤。最后仲有即叫即做既窝夫甜品,同埋有大量不同牌子的雪糕雪条。
最后仲有即叫即做既窝夫甜品,同埋有大量不同牌子的雪糕雪条。