2023-06-27
lunch又约左一班同事去食放题😆 虽然有同事减紧肥生同紧,但系一听到放题既佢都要跟埋一齐去午市放题 $238一坐低落单嗌刺身系常识吧,刺身有三文鱼、甜虾🦐、吞拿鱼、油甘鱼、带子同花海蜇(好爽口,平时较少见到),另外吞拿鱼、油甘鱼好肥美好鲜甜😍而三文鱼厚身口感十足寿司🍣方面真系唔建议叫甘多浪费quota ,事关旧饭都算大旧🙈不过见佢好多选择就嗌左几款试下,鱼油丰富既盐烧左口鱼~ 芝士烧玉子甜甜地好夹~花之恋又系必食💕熟食无意之间就已经嗌到成枱都系!熟食炸物串烧锅物五花八门样样有,叫左吉品鲍汁花胶(花胶好大块又厚身)、蒜蓉酱烤扇贝(蒜香满满)、蒲烧鳗鱼(鳗鱼汁入哂味)、比目鱼西京烧(鱼油丰富好香、雪花牛肉锅(肥牛沾满寿喜烧汤底好入味)、牛油粟米🌽(超甜我一个人食左两碟😂)自助区仲有饮品(连啤酒🍻都有,仲有益利多Suntory‼️)我哋最后食左猫山王炸榴梿!劲香榴连一咬就流出黎🤤 钟意嚟呢度食放题系扫QR code落单好方便, 而且上菜速度好快又冇漏单😆
午市放题 $238