揾到间茜廊,入面既摆设好有feel🎨,一坐低已经期待食物。点咗份烟斗粉早餐,鸡扒煎得刚好,唔会太柴。薯饼都有咗𠮶种脆皮软心嘅完美对比。只肠仔搭埋鸡蛋同沙律菜,口感层次丰富,至于法肠就唔使太谂头,味道就一般般啦。但系食物味道整体算系掂嘅👍。下午茶时段,我有幸试到佢哋嘅炸髀啦! 皮脆肉嫩,叫你一个唔停口。牛扒喺铁板上略带烟韧嘅质感,咬落去意外嘅入味。伴随嘅罗宋汤料多味美,炸虾沙律就一般,但都算过得去啩。另一边桌猪仔髀配上嘅韩式辣酱使得整体滋味变咗有层次,食得我嘴角向上。整体而家嚟讲,呢度早晚嘅食物都能够令人心情好转。饮杯冻奶茶,甜度自选,真系为早起嘅人开心UP! 分享完,我已经期待下一餐可以再嚟呢度探险!🍽🌞🤤