2018-08-13 345 浏览
今日去咗俾啲野个朋友,喺旺角中心行住等朋友到,竟然俾我发现呢间台湾ET盐水鸡😳😱 好惊喜,之前已经食过尖沙咀星光行𠮶间,好想再食,竟然再比我撞到,梗系唔执输啦!估唔到旺角中心呢个地方都有咁岀名既小店🤣😍👍🏻我都系同上次一样,叫咗A set✌🏻 本来想叫水果餐健康少少,但系都系受唔住诱惑,拣咗鸡腿,配小黄瓜,凤梨同豆腐~ 我系唔食辣嘅,所以走辣✌🏻 其实之前都有食过,所以特别有好感,佢鸡腿嘅肉都有10几件,好丰富,我第一次见到嘅时候都吓亲,真系大大盆都好似成只鸡咁多。最好食系佢嘅特制酱料,好食到停唔到口🤣 小黄瓜同凤梨我之前都有食过,又甜又清爽,豆腐就第一次食,淡淡地配合埋酱汁,真系好好味😍👍🏻

外卖自取
  • 鸡腿