2021-06-08 56 浏览
之前喺佐敦食过醉胡炉,味道惊为天人,于是今次嚟尖沙咀嘅分店再食多次!虽然两间都应该系同一间集团,但胡炉嘅食法唔同,佢今次系以半自助餐形式,可以任点火锅配料,而且包埋一个至尊拼盘,而且价钱低至$238 ,相比下真系十分抵食!至尊拼盘包括五款海鲜,三款牛肉,六款手工丸饺。而煲底方面,佢就有鸡煲,辣猪手煲同鸭煲任君选择。朋友选左鸭煲,话觉得好特别。唔知其他煲质素点,但鸭煲绝对系高质之选,因为就算煲到最尾,啲鸭肉都完全唔老,真系好劲。虽然呢间餐厅系做半放题,但都承传左佢其他品牌嘅高质贵价质素!想食平靓正特别煲嘅人可以黎一试~***差啲唔记得讲一个重点,就系经社交平台订枱嘅话,每个人会送多一碗蚝皇鲍鱼佛跳墙同埋雪糕一杯。大推个佛跳墙😆❣️

虽然两间都应该系同一间集团,

至尊拼盘包括五款海鲜,三款牛肉,六款手工丸饺。