餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2016-10-16 363 浏览
之前食过附近嘅谭仔觉得麻麻地,今次食宵夜就黎呢间试下好唔好食啦我地食左两𩠌小窝米线 ($39) 同口水鸡 ($40)小窝米线附有芽菜、酸菜、韮菜、芫莤,我地叫左麻辣(小小辣)另外仲有肉碎个汤底又麻又辣几好味,连埋啲配菜已经好好味𩠌就叫左墨丸同炸酱,墨丸有3粒,都几有墨鱼味; 炸酱嘅份量都几多,个味腌得几好味,捞埋个米线食个味多左个层次口水鸡个汁较得几好,够晒惹味不过就辣左少少,要系咁饮野解辣啲鸡就唔算滑,不过份量都几多整体黎计觉得呢间好味过谭仔好多,下次食米线都会黎呢间
我地食左两𩠌小窝米线 ($39) 同口水鸡 ($40)
麻辣小窝米线
个汤底又麻又辣几好味,连埋啲配菜已经好好味
口水鸡
口水鸡个汁较得几好,够晒惹味
不过就辣左少少,要系咁饮野解辣
啲鸡就唔算滑,不过份量都几多

整体黎计觉得呢间好味过谭仔好多,下次食米线都会黎呢间
麻辣小窝米线