2022-04-02 1216 浏览
𝔇𝔢𝔞𝔯 𝔏𝔦𝔩𝔩𝔶🍰𝔈𝔩𝔢𝔤𝔞𝔫𝔱 𝔗𝔢𝔞 𝔖𝔢𝔱每年都会与闺蜜庆生,最钟意影相嘅我哋,就打算拣左环境靓 ,性价比高嘅 @dearlillyhk 食返个港女下午茶🫖环境的确冇得输,天花板布满优雅白同薰衣草既干花,落地玻璃窗望到维港景色仲有招牌心型包箱打卡位添~ 安排左我哋坐系心形卡位♡ Tea Set用一个玫瑰金嘅金属架承载住三碟美食🍽味道方面最欣赏系下层嘅咸点🥪不论四款唔同种类既三文治都唔错,三文治中有原只虾同蟹肉酱,有蟹肉酱入口冇咁干,食材都算新鲜🤤同最上层嘅松饼🧁 香得黎又松化 ,加cream同果jam🍓好味道中间𠮶层有好多唔同品种甜点,色彩够缤纷,每一旧内外都有唔同口感,大部份甜品味道酸酸甜甜算唔错 😝份量都好足☺️ 食到我地好饱主要系中环地段,Afternoon Tea $318 for two Scones,有个靓靓嘅环境、剩去打卡都几抵玩嘅🤭 食物 :3/5打卡 :3.5/5 环境:4/5价钱 :3/5服务 :3.5/5
𝔇𝔢𝔞𝔯 𝔏𝔦𝔩𝔩𝔶🍰𝔈𝔩𝔢𝔤𝔞𝔫𝔱 𝔗𝔢𝔞 𝔖𝔢𝔱

每年都会与闺蜜庆生,最钟意影相嘅我哋,
仲有招牌心型包箱打卡位添~

味道方面
最欣赏系下层嘅咸点🥪

中间𠮶层有好多唔同品种甜点,色彩够缤纷,
每一旧内外都有唔同口感,
大部份甜品味道酸酸甜甜算唔错 😝
份量都好足☺️ 食到我地好饱