2011-02-07
次次weekend 去都要等好耐先有位, 今次我同一家四口终于有机会闲日去食, 虽然都好多人, 但系起码可以即刻有位坐唔驶等.. 近排佢地装修过黎, 个感觉舒服左好多~ 不过 d 位依然都系咁迫, 冇计, 佢地生意真系好好, 好多人食.. 我例牌一定叫个我最钟意食 ge 生虾, 今次妈咪话想试新野, 叫左个妈妈菜同埋蒜香牛油鸡翼, 咖喱炒蟹同虾酱炒饭当然唔少得啦... 我一向都好欣赏佢地个虾酱炒饭, 永远都好amazed 佢地点样可以用蛋包到d饭咁靓... 第一个到的菜系生虾, 食几多次都觉得咁好味.. 之后挂住食, 其他都唔记得影相了.... -_-.. 净系影左碟生虾.. 个妈妈菜都唔错, 原来即系紫椰菜, 下次可以encore!~虽然佢地好忙, 但系d 员工真系好快手.. 服务态度都唔错, 几好几好我好钟意食泰国菜, 食过咁多间呢间都算系其中一间味道价钱水准各样算合理的一间..所以我地一家都成日会黎食饭. 食过咁多次决定写一次食评先~
所以我地一家都成日会黎食饭. 食过咁多次决定写一次食评先~