2024-07-29 368 浏览
首先第一样由服务讲起,人手不足,工作量大,问客人你有10几枱,而店面得1个人,落单虽然电子化用QR code,但落单系统介面真系用垃圾形容,全份炸机就每款都独立一个制,唯独半份系统一一个制,要再问先知要禁咗半份,再入去选择咩口味,而且服务员都觉得十分悔气,应该系每一日都好多人问,问到厌倦mode。另一样,环保署要收胶袋手套1蚊,咁本身要使用就会比,而又冇系任何地方表明,服务员又只字不提,你要捞饭团就用手,用匙羹,系无问题的,如果一早讲定,我就唔会选择。全香港得返两间,同我讲系另一间铺,系落单系统系有得选择手套,只系呢间冇。去到呢度,都未讲食物味度,都已经睇得出好快会系市场自然淘汰,客人负评如潮,再好食都唔返转头,仲要唔好食,又贵,咁就顾客自选
2024-07-25
外卖自取