🌟第一群🌟呢一间越南嘢系我食过,最有心同最好食嘅餐厅!估唔到佢搬咗之前佢喺深水埗𠮶阵我已经成日都会去食,佢搬咗嚟油麻地,我都系第一次嚟食🥰水准同以往一样咁高!!蟹膏蕃茄汤檬🍅个汤底系呢一个汤梦嘅灵魂人物,汤底包含咗蕃茄、鱼露、蟹膏味🤤🤤上面仲有柠檬叶令到成个汤饮嘅时候比较清新,同有特别嘅香味❤️❤️❤️汤底好饮之余,佢嘅配料超多,有猪红、豆卜、札肉、菜❤️‍🔥佢哋吸晒啲汤汁,令到味道非常好💕!!极力推荐呢款!!班兰糕我哋已经系七点去食,呢个时间嘅班兰糕已经得返10件,如果你去嘅时候比较晏,又想食嘅话,可以打电话去留定📞班兰糕有三层,上下两层班兰糕夹住豆蓉,斑斓味好出,同时又唔会有lau 嘅感觉🥰超喜欢牛油果沙冰🥑🥑🥑🥑呢个沙冰绝对系必点菜式!!!入到餐厅差唔多每一台基本上都至少一杯🥰极重牛油果味,沙冰细密!极好饮😽鲜虾米纸卷天气🦐开始卷入边有菜有虾仲有粉丝,配埋特制嘅酱汁味道唔错😽👍马豆糕而家好少喺街边见到有马豆糕食,呢度做得唔甜,仲有好香嘅豆味❤️❤️
🌟第一群🌟

蟹膏蕃茄汤檬🍅

班兰糕

牛油果沙冰🥑🥑🥑🥑

鲜虾米纸卷天气🦐
开始卷入边有菜有虾仲有粉丝,配埋特制嘅酱汁味道唔错😽👍

马豆糕