2021-03-12
8:30分按飞等位,8点45分入座!Reception已经好清晰,好认真讲解咗,点都食唔够90分钟啦!9:15分会有同事来问仲要几多碟牛!9:30分就会收晒其他任食嘅食材!但系,我都系好天真咁觉得冇问题,入左去啦!刚刚开始两碟牛,两碟猪,系好好正常㗎!9点嘅时候,加多四碟牛,九点10分牛都未到,又再加多4碟牛!9:15分,4碟牛终于来咗啦,个侍应又咁啱来问仲要几碟牛嘅时候,我又再追加咗8碟牛!如果上天再俾多次机会我,我一定会讲,一碟都唔要,fill返d蔬菜,我食菜就好!真系第一次咁折堕,嘥晒啲嘢食!真系难食到摆唔落口!我从来未食过咁鞋嘅牛肉!难食到用语言都形容唔到!真系唔系夸张!30岁人,第一次食打边炉,食左两碟牛,就放弃了!第一次,第一次,第一次☝️!我咁清晰嘅表达咗,真系摆唔落口!真系太难食了!我真系忍唔住要写食评!我好惊仲有人中伏,真系好伏,真系好伏!最难食餐厅,没有之一!唔记得咗讲,个汤底真系清汤!清汤只有几片红枣漂系上面!难以置信!
但系,我都系好天真咁觉得冇问题,入左去啦!
最难食餐厅,没有之一!