2024-07-25 2211 浏览
朋友早排食完大喜屋话觉得好正,叫我一定要试吓!观塘Apm就有一间,放工去食啱啱好~呢度嘅放题食物超多选择!而且上菜速度都好快!出面嘅自助区会有麻辣小龙虾,东风螺,小丸子同埋炸鸡等等…当然仲有超多款凉菜…自助饮品除咗有茶、汽水、估唔到仲有珍珠奶茶🤣同埋有酒、梅酒饮!叫咗刺身,烧榴连,一口牛,鹅肝,鲍鱼挞等等真系估唔到,呢度连刺身都咁高质!系好新鲜,带子鲜甜,三文鱼肥美🤤仲有个蓝莓鹅肝,入口即溶嘅口感真系好正!除咗有刺身同寿司,呢度嘅主食味道都好好!叫咗蟹黄粥同蟹粉捞乌冬,两样嘢都好好食,而且仲有乳鸽。牛油煮蚬好鲜,冇沙👍🏻钟意食鲍鱼嘅一定要试埋佢哋嘅醉鲍鱼,鲍鱼好软腍,带酒香,真心正!食到最后记住要试埋烧榴梿,味道更加香甜,仲可以疯狂落单,榴梿控可以食回本!最后仲食埋佢哋嘅雪糕,除咗有Häagen-Dazs,另外仲有乳酪同蜜瓜味雪糕,蜜瓜味雪糕好食到傻咗😆忍唔住食两杯

呢度嘅放题食物超多选择!而且上菜速度都好快!

叫咗刺身,烧榴连,一口牛,鹅肝,鲍鱼挞等等

除咗有刺身寿司,呢度嘅主食味道都好好!叫咗蟹黄粥同蟹粉捞乌冬,两样嘢都好好食,而且仲有乳鸽。牛油煮蚬好鲜,冇沙👍🏻