招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
相信大家一定唔会对谭仔感到陌生 估唔到耐无食原来真系会挂住(呢件事好少发生系连锁餐厅身上)炸酱加腩肉一直系大家默认的最佳配搭 但今次就有少少唔同 拣左炸酱猪润 另叫猪耳仔同细土匪 唔洗我多介绍 谭仔的食物品质不嬲都有保证 间间都唔会有太大差别 面的粉量十分之足够之余 每一次比的配料(芽菜 腐竹)都唔少 诚意加哂分 绝对唔系想偷工减料 顺带一提佢个猪润 食落无乜腥味/怪味 唔知系咪有特别的制作投巧呢炸酱!!一个字形容晒“世界级“我直头觉得系谭仔的招牌菜 未食过千祈唔好同我讲你食过谭仔 Btw 佢每次都比得几多下 搞到我食晒d面之后 要斋食炸酱(件事好似有d奇怪) 今次我个汤底特登叫左清汤 其实就系为左迎接个猪耳仔先讲番个猪耳仔 咬落好爽口 味道几好 初时见隔黎d人食 会好奇点解佢地可以食到咁辣 系!碟野望落似食完会喷火 但实情系 一!D! 都!唔!辣!!!!个辣椒油只系带出少少咸味同令个猪耳仔好好味(真系好难形容个味 自己试啦xd) 至于点解系清汤 因为我有个朋友教落:叫猪耳仔再将d油点落个面度 会好好食又比佢up中左 真系几得意既!!!推介大家试下以上方法 个皮炸好脆 上面的芝麻
相信大家一定唔会对谭仔感到陌生
估唔到耐无食原来真系会挂住(呢件事好少发生系连锁餐厅身上
)炸酱加腩肉一直系大家默认的最佳配搭
但今次就有少少唔同 拣左炸酱猪润 另叫猪耳仔同细土匪

炸酱 猪润 清汤米线

传说中的炸酱!!!!!

炸酱!!

猪耳仔 好好味啊!!!!以后食唔番点算
今次我个汤底特登叫左清汤 其实就系为左迎接个猪耳仔
又比佢up中左 真系几得意既!!!推介大家试下以上方法

邪恶的土匪鸡 喉咙痛紧我都照食

个皮炸好脆 上面的芝麻带到只鸡翼好香 食落当然味道一流 E芝班
土匪呢个名改得好 呢碟鸡翼真系好邪恶 明知佢系的热气化身 但每次依然会受唔住诱惑叫番一碟
2015-05-21
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段
  • 土匪鸡翼