寻日落雨湿湿,又冻嘅天气,食咗个醒神kfc早餐,真系食过返寻味,今日再帮衬过, 17蚊个早餐真系好抵食。包装得好好,攞到返office食都冇倒泻。套餐有:一杯热咖啡,蕃茄汤通粉(系我至爱), 同埋芝士火腿卷,好惹味有黑椒香!兼可好方便地攞住嚟食。芝士火腿卷,系一块圆形面粉皮卷著芝士火腿,焗得好香脆的,像春卷。蕃茄汤虽然质地清啲,但系味道好够,酸酸甜甜的,超开胃。仲有粟米粒甜甜地,朝早食热辣辣嘅汤通粉,真系好醒神的。通粉质感仍然爽口,冇浸林,外卖碗细 d, 不过都系𠮶句,咁平,分量相对少啲。芝士火腿卷,咬下外脆内软,而且有淡淡黑椒香味,里面芝士软绵绵,加埋火腿咸咸哋,好正!其实就即系芝士火腿三文治嘅卷形香脆版。饮埋杯咖啡就系一个完满嘅早餐。好正呀!我谂我可能食上瘾啦!

包装得好好,攞到返office食都冇倒泻。

饮埋杯咖啡就系一个完满嘅早餐。好正呀!我谂我可能食上瘾啦!
2018-02-01
外卖自取
$17 (早餐)