2019-02-01 85 浏览
今日又为食咩苦脑,经过临记哈哈,竟比我发现油炸鬼系列出左猪扒,衰鬼姐系叫我再帮衬姐😏,好啦见您ㄧ番好意,谂咁多花招,引我再幚衬,我就顺下您意啦,我地一行3人,叫左3个面,七味鸡翼同今次重点油炸鬼猪扒朋友唔想谂食咩,就点左佢地配好既牛魔王,有韭菜,牛腩,牛肚,牛丸,箩白,唔想谂中意食牛既可以试试,朋友话算中上我上次食咖喱汤,今次试下番茄味,但食落有小小后悔,都系咖喱汤好D,但唔难食既,仲有今次拣既鲜竹卷好好食,咬落有口感,又脆值得ㄧ试朋友点左麻辣汤,真系ㄧ流,连我唔食辣,既都ㄧ口接ㄧ口,我就觉有D辣,但好食会上瘾,ㄧ试就爱上到今次重点油炸鬼猪扒,佢无令我失望,咬落松脆,肉质又够淋,如果鸡翼同猪扒我会拣猪,真心好食,好期待佢有更多新作😍

牛魔王

油炸鬼猪扒 七味鸡翼