2024-11-03
疫情时食过一次,跟住好耐冇食过,再去食服务态度都系超级好~~~~女店员一入坐就问你要唔要暖水,唔要就比冻水你,跟住就比滚水你消毒餐具。其他餐厅你叫杯热水都好麻烦,何况仲要主动问你要唔要暖水,认真抵赞仲可以带狗仔~~唔好要餐厅难做,记得要坐出面呀~~个汉堡餐包薯条,水果杯,餐饮同甜品,承惠$138(未加一),咁既服务态度再加一个完整既set,百零蚊就食到真系好值得一再食支持~不过个人唔推招牌汉堡,个肉似其他肉合成既肉,我自己唔太钟意~你地可以试其他既汉堡~但个薯条好好食,好大条同埋食到薯仔味嫁,唔系个啲急冻波浪薯条成口粉个啲,系真系有薯仔味既薯条每个晚餐都有跟餐餐包(暖笠笠),三堆牛油超cute~~餐包好软熟,食唔哂个女店员仲主动比个纸袋你袋番屋企,超级贴心下次去开元朗都会帮衬,咁好服务态度真系第一次觉得有加一既服务质素~好值得支持既小店大家去开元朗既可以去感受下香港少有既好服务餐厅啦~~(p.s,女厕好干净好pinkpink仲有好多狗仔相,怕污糟既女士如果人有三急可以放心使用)
仲可以带狗仔~~唔好要餐厅难做,记得要坐出面呀~~
大家去开元朗既可以去感受下香港少有既好服务餐厅啦~~