2022-02-10
约亲朋友去西九, 都会想番黎食之前已经试过晚餐, 都系好好食, 见今次又食下午茶, 睇下同之前有咩分别好彩习惯食饭book枱, 去到见到大排长龙估唔到初三都有咁多人同我一样出黎食tea今次都系食下午茶, 甜品无变到, 咸食就变唔少可能因为新年关系, 有鲍鱼食, 虽然唔系大大只果种但都有D过节气氛, 都好好食个餐仲送龙虾沙律, 原只龙虾上, 有拆埋肉, 轻轻撩就食得其他都正常, 串烧汁另上, 可以选择点唔点, 我觉得几好本人系米纸卷既fan, 食亲VIET都会点上次系传统既, 今次系创新!我想讲都好好食, 佢系鸭胸加桃, 个鸭胸极juicy!!!最尾仲叫多左个炸虾饼因为上次食晚餐就爱上左,佢个炸虾饼系食到虾肉, 成个饼都好爽口弹牙如题, 真系食过番寻味!原来唔记得影相,用上次晚餐顶住先😂事隔大半年左右, 价钱都只系加左少少, 仲要系节日, 真系算系咁~仲有员工都真系好友善, 临走见到餐厅棵桃花, 员工都无怪我地阻住佢收工仲叫我可以系桃花行三个圈really like this restaurant p.s. 今次好彩安排坐到餐口位, 仲要望到海不过果日天气麻麻, 无影到相咁既价, 咁既环
好彩习惯食饭book枱, 去到见到大排长龙
估唔到初三都有咁多人同我一样出黎食tea
今次都系食下午茶, 甜品无变到, 咸食就变唔少
可能因为新年关系, 有鲍鱼食, 虽然唔系大大只果种
但都有D过节气氛, 都好好食
个餐仲送龙虾沙律, 原只龙虾上, 有拆埋肉, 轻轻撩就食得
其他都正常, 串烧汁另上, 可以选择点唔点, 我觉得几好
本人系米纸卷既fan, 食亲VIET都会点
上次系传统既, 今次系创新!
我想讲都好好食, 佢系鸭胸加桃, 个鸭胸极juicy!!!
最尾仲叫多左个炸虾饼
因为上次食晚餐就爱上左,
佢个炸虾饼系食到虾肉, 成个饼都好爽口弹牙
如题, 真系食过番寻味!
原来唔记得影相,用上次晚餐顶住先😂
仲叫我可以系桃花行三个圈
really like this restaurant
p.s. 今次好彩安排坐到餐口位, 仲要望到海
不过果日天气麻麻, 无影到相
咁既价, 咁既环境, 真系边到揾