2025-02-11 0 浏览
今日同朋友喺元朗想揾米线食,网上search到曾三仙决定嚟试一试😍😍餐厅位置方便,近轻铁站或者西铁站,喺千色附近好容易揾😊 我哋叫咗辣同埋唔辣嘅米线黎试下,一个系鸡汁米线,同埋一个麻辣肥肠米线。首先鸡米线个鸡汁真系正,有浓浓嘅鸡味,米线同埋鸡嘅份量都好多,性价比好高👍🏼 而且米线系比较幼嘅米线,质量同口感觉得比其他喺出边食嘅米线都好😊😊 另外一个麻辣肥肠米线真系超开胃,肥肠口感弹牙,佢嘅辣同鸡杂亦都好唔同,别有一番风味☺️小食方面,我哋叫咗个糍粑,又脆又软嘅口感,而且大少少甜,跟餐嘅价钱亦都好抵食,推介大家试吓👍🏼👍🏼嘢饮方面,叫咗两个椰汁,跟餐加嘢饮都有优惠价😊总括嚟讲呢一间米线食落去真系有惊喜,食物质素性价比都非常好,推介大家嚟试吓😊

餐厅位置方便,近轻铁站或者西铁站,喺千色附近好容易揾😊

嘢饮方面,叫咗两个椰汁,跟餐加嘢饮都有优惠价😊