<幕多> 📍尖沙咀/佐敦🔸真材实料 🦐🦐🦐 每日新鲜熬制虾汤 🔸绝对需要翻啅!!!🍜 慕名远道而来,为尝呢碗每日新鲜熬制嘅虾汤拉面 🦐🍜 餐厅位置比较隔涉,系尖沙咀同佐敦交界,幸好呢碗拉面无令我失望 🥰🥰🥰Menu好简单,酱油虾浓汤面($118)再加唔同海鲜Topping,今次简单叫左个面同啤酒都够晒饱饱 💕酱油虾浓汤面($118) — 落单后拉面好快上枱,由靓仔厨师注入虾油,浓厚嘅汤底因虾油再进一步提鲜 ❣️❣️❣️ 汤底鲜甜无比,十万只虾虾虾虾虾虾虾系口腔奔腾 🥹 饮落顺喉感觉冇味精,热腾腾嘅汤拉面食落好舒畅,最重要系碗内嘅大虾已剥壳,由头到尾都光脱脱,岩晒懒人食用。食完呢碗拉面,幸福感满满 💕 (大大力推荐比大家!!!系值得帮衬嘅小店)酱油小食:鲍鱼 (另加$38) — 鲍鱼炆得好腍,完全入晒味!酱油底有微辣,好过瘾!都系加$38,超抵食!提外话,两个疑似老板嘅员工都好靓仔 😍 食面次余,眼睛仲有冰淇林吃 🧡🧡🧡
<幕多> 📍尖沙咀/佐敦
🔸真材实料 🦐🦐🦐 每日新鲜熬制虾汤