2021-08-02
一开始我地拣左个威灵顿牛柳二人餐前菜就拣左哈密瓜配Parma ham,甜中带咸别有一番风味🥺 d哈密瓜真系好甜再之后就黎左单叫既小食拼盘,有五款唔同既小食配搭而成,而且每样小食都十分酥脆,再配搭上蜜糖芥末酱好味得黎又唔会抢走食物原有的风味👍👍而其他前菜同汤都十分入味,绝对物有所值。去到主食,牛柳有很浓郁的牛肉味,外围既酥皮还可以keep住咁酥脆,牛肉和酥皮之间仲有d蘑菇蓉,令整个牛柳很香口 ,真系很值得👍👍👍 而且虽然得两旧 但系三个人食都好够食去到尼到,三个人既胃已经开始填饱😂😂再之后更有龙虾尾番茄意粉,同样都十分满意,番茄味岩岩好,唔会太酸亦都唔会太淡👍🥰搞掂晒所有主食后,就黎左今日既甜品,奶冻!奶冻配搭左唔同水果,所有水果都酸酸甜甜好新鲜,绝对唔会系罐头 配上不会太甜既奶冻 真系绝配!咁就完成左今日既晚餐啦🥰🥰而且店员服务态度都很好,好有礼貌👍👍👍绝对系食过返寻味 一定会再返黎食❤️❤️
一开始我地拣左个威灵顿牛柳二人餐
而其他前菜同汤都十分入味,绝对物有所值。
去到尼到,三个人既胃已经开始填饱😂😂
搞掂晒所有主食后,就黎左今日既甜品,奶冻!
咁就完成左今日既晚餐啦🥰🥰
而且店员服务态度都很好,好有礼貌👍👍👍
绝对系食过返寻味 一定会再返黎食❤️❤️