其实我好少可会比劣评,但今次真系过份左!因为屋企人系成日帮衬开佢外卖自取,每次都只会买高丽菜云吞,好多次都出现过一D问题,例如:落错单,明明要高丽菜云吞,但比左韭菜;高丽菜云吞入面会有几粒系韭菜定吾知小棠菜;要小辣但成碗野红到岩浆咁都算啦,但系今次系第一次食到劲酸既云吞!而且换左第二碗依然都有问题!上年帮衬个阵,系无问题既!到左依家,个汤底都系正常,云吞皮既味道正常!但慢慢开始发现佢有D云吞系缩埋一旧,食落口完全无肉味或菜味!而到左当日,同平时一样,系买左碗高丽菜云吞,买到番屋企,就开始食。食左一粒酸酸地,再食多几粒,发现吾对路,系食到个入面个猪肉馅系酸酸地。有机会系隔夜,或者猪肉臭左,或者温度太热导致变味。嗱嗱临走去换,点知比店员质疑我地有落醋,就叫佢去试下,试完佢就无出声咁换左第二碗比我地!换左小棠菜比我地,如下图,但个肉馅依然食得到酸味,只有几粒无咁酸!都要食嫁,吾算平嫁嘛,食完无肚痛、无吾舒服(吾会好似D假食评咁,个个都话食完即刻肚痛、即刻睇医生咁),不过吾代表其他人食完无事。希望有改善,话晒你都有分店,如果吾系只会赶客嫁啫!
其实我好少可会比劣评,但今次真系过份左!

有机会系隔夜,或者猪肉臭左,或者温度太热导致变味。

希望有改善,话晒你都有分店,如果吾系只会赶客嫁啫!
麻辣小云吞
2020-07-03
等候时间
10 分钟 (外卖自取)