2021-09-18
同朋友傍晚行行下将军澳嘅Popcorn商场,朋友就建议去到位于2楼嘅 Running 韩烧店食韩烧放题,时间上岩哂我地两个饿鬼😆😆而家9月放题系呢个价:🧐去到餐厅,我地被安排坐在自助区前面,旁边就是饮品柜,饮品真的好多选择,熟食区、酱料区选择都唔少。😙我地先食左沙津醒醒胃🌟🌟,仲有唔少其他熟食都唔错👍🏻,酱料值得一提嘅系有韩式泡菜同埋酸辣芽菜。😋😋手机落单无耐,d生肉、海鲜、都好快送左上黎,主要系在炉烧食物需时,不过咁先系食韩烧既特色,一边烧一边食😆😆 牛肉切得好薄,方便易烧;腌过辣味既猪肉就厚身;海鲜无hea底。😆而大食既我地都基本都将餐厅有提供既食物都食遍一次。😎😎甚至最后点左紫菜温泉蛋饭同韩国辛辣面,哈哈😅😅最后半个钟头,店员就亲自过黎提左下会截单,要 last order,都算系贴心,大家有个预算食下甜品咁。
而家9月放题系呢个价:🧐
沙津
调味料、酱料
烧 蔬菜、牛肉
烧 海鲜
猪肉、鸡、牛
烧 鱿鱼圈、猪颈肉、猪腩肉、鸡肾、牛柳粒
饮品、饭
甜品