餐厅: 麵賜園
资讯:

喜欢寻找隐世的小店,听朋友讲呢间唔错,就相约好友一齐开工前聚一聚试下🥰系女人街巷入面的小店,门口入霓虹灯好抢眼,仲有好多mirror粉丝一定劲开心,呢个位估唔到咁靓,我唔系粉丝都疯狂打卡影咗好多😂满喜欢餐厅充满香港嘅特色,系呢个环境叹港式fusion菜感觉几正!.🍚笼仔海鲜蒸饭 $88+$3🍜牛队长汤面 $88+$3🍜嘴舔舔鲍鸡汤面 $98+$8🦪黄金炸生蚝 $45🥚秦苏格兰炸蛋 $45🍗黄金单骨鸡翼 $25☕️柚姜涛•柠盐 $30☕️摇呀摇烘焙 $38☕️冲绳黑糖咖啡泡泡 $38.叫左成枱都系野食好开心🥰最喜欢呢到的面果然系招牌!牛队长汤面选左幼面,好滑身第一次试大爱我地三个都大赞好食😋 牛肉面超足料牛腩牛肚牛筋白萝卜全部大大件又好食🤤仲加左$3超多芫荽😂 嘴舔舔鲍鸡汤面一样出色,鸡好滑身,仲有蟹柳和鲍鱼太正 ju🤩加$8拣左生菜底满健康,吸哂汤汁好食👍🏻同呢到主打冇味精汤底,我一饮就爱上,饮左几碗😆朋友想食饭点了一碟笼仔海鲜蒸饭 ,估唔到咁大碟上枱呆左🫣用竹盒上好港式style,荷叶上面系蒸饭和满满的海鲜,仲有好多葱蒜和粉丝!鲜味十足满满蒜香好惹味!.面好正正,小食一样有惊喜😆黄金鸡翼啖
🍚笼仔海鲜蒸饭 $88+$3
🍗黄金单骨鸡翼 $25
☕️柚姜涛•柠盐 $30
☕️摇呀摇烘焙 $38
☕️冲绳黑糖咖啡泡泡 $38

面好正正,小食一样有惊喜😆黄金鸡翼啖啖咸蛋黄香,单骨食落好方便👍🏻 炸蛋系呢到招牌,新猪肉包住流心蛋好特别!睇唔出系素菜!而Jo最爱炸蚝,大大件外层脆卜卜仲有咸蛋黄酱🤩超好食

虽然系食港式菜,但呢到特色咖啡必试!两杯都好igable!两杯咖啡靓靓杯装,奶和咖啡层次分明,真系打卡一流!jo点的黑糖咖啡完全系我口味,面层系满满的黑糖,香浓细滑,日本的味道🤤另一杯摇呀摇烘焙原来系Cappuccino ,面头再加点焦糖同岩盐,味道咸咸地几得意

估唔到谂住来简单食碗面,最后三个女仔食得咁开心🥳满有惊喜的小店😆必试面和咖啡!
  • 黄金炸生蚝
  • 牛队长汤面