2021-10-31
以为平日嚟会冇乜人特登去食鸡煲,估唔到7点半🕢嚟到已经差唔多张张枱坐满哂🈵🈵🈵见到佢哋大部份应该都系几个friend放工想倾吓偈饮吓啤酒🍻烧酒🍹汽水🥤爽返吓…呢啲配鸡煲梗系perfect match啦!呢度样样都有,唔怪得拣呢度💯门口就已经闻到好香好大阵熟悉嘅鸡煲味🐔🐔🐔成日谂起食完鸡煲会好热气,又会好邪恶,就算有几想食都却步😈😈好彩呢度想过瘾要麻辣又得🌶想养生要花胶底又得✨✨✨即刻同班朋友叫咗个花胶螺片鸡煲,jeng啊好足料。花胶全部都大大块又爽口,4个人share每人都食到at least几旧,啲螺片够哂弹牙又有口感,啲鸡仲好入味好嫩啊🐥🐣🐥🐣。连食开辣中意重口味嘅朋友都唔会觉得呢个淡味,食落系好舒服嘅感觉,啱哂几个女仔食。够养颜可以补吓collagen啊嘛哈哈🧏🏻♀️😂鸡可以拣原只或半只,我哋4个女仔嗌左原只鸡再加碟美国肥牛🐮,饺子set,手打丸同响铃。芝士响铃🔔🔔🔔必嗌呀啱啱炸起脆到saak saak声!! 唔放汤食就脆卜卜💥💥💥,放汤食又系另一种风味💫我就推介浸2️⃣秒先食,入面啲芝士好拉芝啊🧀🧀🧀🧀🧀🧀店员service都好唔错啊,下次会再嚟😍
店员service都好唔错啊,下次会再嚟😍