餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

2021-08-21 82 浏览
上网见到呢间餐厅做紧鸡煲、烤鱼放题每位$128❗️今日经开铜锣湾一于去试吓。餐厅喺金百利8楼,平日晚上七点到唔算多人,我哋被安排坐喺卡位,非常舒适。主食可以拣鸡煲、烤鱼、肉骨茶煲或者胡椒猪肚鸡煲,拣完主食之后就可以自助拎饮品同配料,配料有肥牛、鸡件、各式丸类、肠、菇类、蔬菜同我最爱嘅宽粉等。而饮品有多款汽水、无糖茶、健康饮品同啤酒任饮,以$128收费嚟讲算多选择。等咗一阵鸡煲就到,鸡煲份量都算多,我哋两个人够晒食,调味够香够辣,鸡肉肉质够嫩。食到一半再加啲汤就开始打边炉,个汤底由头食到尾都好够味,我食咗好多配菜同宽粉,香菇、莲藕、萝卜、宽粉同鸡煲真系好夹!朋友系食肉兽,佢就食咗好多肥牛、丸、蟹柳等,肥牛质素都唔错,油脂分布平均有肉香。餐厅仲有好多款四川小食同川菜可以单点,我哋另外加左份蒜泥白肉($56),份量比想像中多,白肉Q弹、蒜味十足,啲蒜泥多到可以拎嚟点打边炉嘅配料,正!晚餐放题可以食两个钟,我哋食咗个半钟已经好饱,另外仲饮咗三款唔同饮品,喺铜锣湾收呢个价钱真系非常实惠!我哋走嘅时候大概8:30,餐厅都差唔多满座,所以大家如果去食嘅话记得要先订位!临走见到原来午餐仲抵,只系$88(

蒜泥白肉

临走见到原来午餐仲抵,只系$88(限时90分钟),绝对系抵食之选!

2021-08-04
用餐优惠