2023-07-04
如果净系得𝐌𝐚𝐢𝐧 𝐂𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞唔够满足个胃🍴食𝐒𝐞𝐦𝐢 𝐁𝐮𝐟𝐟𝐞𝐭真系一个唔错既选择🫢朋友推介下去左食依间💁🏻♀️以罗马为主题既意式餐厅🍽野食质素 • 布置 • 气氛…都唔错😚而且楼底够高 • 空间感够大,坐得好舒服😌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪面包🥖 餐厅自家制每日新鲜焗,配橄榄油 • 黑醋有加热到暖暖地,𝟐款都烘到脆脆面✨.☀️ Lunch ☀️▪Antipasti on Grandma's Table (All You Can Eat)唔好谂住得一张枱会得好少款,野食系摆满晒,逼满全张枱🤩风干火腿 • 辣肉肠 • 哈蜜瓜 • 𝐁𝐮𝐫𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞🤍 • 烟三文鱼🐟 • 冻虾🦐 • 青口 • 章鱼沙律 • 烤蛋饼🍳 • 菇菇🍄 • 烤蔬菜🥒 • 沙律菜🥗...咁多样我最钟意,新鲜绵绵满满奶香既流心𝐁𝐮𝐫𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞🤍配住蕃茄🍅 / 新鲜面包都咁正🥖.▪Main Course同朋友拣左𝟐款唔同既𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食🤗店员好贴心,除左会留意住我地食前菜既进度,问我地𝐑𝐞𝐚𝐝𝐲食𝐌𝐚𝐢𝐧 𝐂𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞未,先安排上菜,仲帮我地
食𝐒𝐞𝐦𝐢 𝐁𝐮𝐟𝐟𝐞𝐭真系一个唔错既选择🫢
朋友推介下去左食依间💁🏻♀️以罗马为主题既意式餐厅🍽
野食质素 • 布置 • 气氛…都唔错😚
而且楼底够高 • 空间感够大,坐得好舒服😌
▪面包🥖
餐厅自家制每日新鲜焗,配橄榄油 • 黑醋
有加热到暖暖地,𝟐款都烘到脆脆面✨
☀️ Lunch ☀️
唔好谂住得一张枱会得好少款,野食系摆满晒,逼满全张枱🤩
▪Main Course
同朋友拣左𝟐款唔同既𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食🤗
店员好贴心,除左会留意住我地食前菜既进度,问我地𝐑𝐞𝐚𝐝𝐲食𝐌𝐚𝐢𝐧 𝐂𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞未,先安排上菜,仲帮我地换套𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐞🍽
▫️Grilled New Zealand Lamb Chops with Mint Infused Olive Oil ($428)
羊架肉质唔韧易咬,食落又唔会太膻🐐
旁边仲配有长柄西兰花🥦
▫️Linguine Pasta with Spicy Tomato & Lobster Sauce ($468)
睇个菜名,以为只系汁,最多都系有少少龙虾肉丝🤔
点知黎到有惊喜😳咁多旧龙虾肉,仲要系拆好晒肉🦞
意粉挂满酱汁,食落唔会好辣🍝
▪Drinks
▫️Hot Coffee ☕️
▫️Iced Lemon Tea🍋
🔺以上价钱 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺有户外露台位⛱
🔺有大萤幕播住意大利🇮🇹既影片,播住经典英文歌曲🎶