2018-11-29 295 浏览
Tea time 食呢间,选择唔算好多,不过胜在菜式唔太 common ,唔使成日都果几味。我楝左 Set C, 可选黑麻油鸡翼 or 麻辣猪耳 or 鸡肾 然后拚酸菜汤饺子,仲有餐飮,共计 $42,平民Tea 来讲算中价了。不过环境真系唔错的,落地大玻璃,配上卡位,另一边都算是靓装。重点系 tea time 冇乜人,所以等食期间都系一种享受,可以放空一下.......黑麻油鸡翼两只,正常 size 正常味道,唔会太咸亦唔会太甜,冇乜麻油香。唔难食但又赞唔出,普通过普通的鸡翼,合冇要求人仕食用。酸菜汤饺子饺子只只都反艇,底层仲有好多一间间纹,令人想起超市急冻的饺子,劲 hea 。食落皮厚的,内饀都多,而且饺子有成五六只,够饱肚。惊喜位置在酸菜,似自家秘制,汤底够清又酸酸地,仲有不少靓生菜,加晒分餐饮珍珠奶茶唔会太甜,但是奶多了点,师傅重手左。超大杯,足足 hea 左成个钟,冇乜人又唔赶客,一流啦!

酸菜汤饺子

食落皮厚的,内饀都多,而且饺子有成五六只,够饱肚。

餐饮珍珠奶茶唔会太甜,但是奶多了点,师傅重手左。
超大杯,足足 hea 左成个钟,冇乜人又唔赶客,一流啦!