2021-09-07
突然间好想食burger,于是就上网揾吓边间口碑比较好,而呢间小店唔唔系特别出名,但系评价都几唔错所以就拣咗嚟呢度食。店舖好细,但系布置都几有特色,至于汉堡包选择方面都几多,仲可以自己额外加toppings,除咗burger仲有三文治,唔系度度都有得食,仲有多款小食,配啤酒一流。《招牌至尊和牛汉堡》$158汉堡包超大个,配料嘅份量好十足,层次非常丰富,底底首先系蔬菜,生菜同蕃茄,然后芝士烟肉、和牛汉堡扒,煎蛋加埋牛油果,好满足,而且汉堡包本身都用竹炭包,几特别,包底煎过,脆脆地,好味。《芝士薯条》$30呢个芝士薯条做得好出色,炸得香脆之余,芝士粉好重芝士香,所以食起嚟薯条嘅芝士味都好出,好好味食到停唔到。《小食拼盘》小食拼盘啱晒我呢啲乜都想有嘅人,有炸洋葱圈、芝士条、炸鸡粒,仲有三款唔同嘅酱点,即叫即炸好脆口! 食汉堡同埋炸嘢点可以少得啤酒,我同朋友嗌左一支1664一齐饮,总括嚟讲呢餐都几满意。
《招牌至尊和牛汉堡》$158
《芝士薯条》$30