2018-03-17
介绍一间喺铜锣湾lunch比较小人嘅韩式餐厅🤤🤤首先介绍下呢个烤牛肉薄饼😳 $138 😳佢嘅芝士都几够 切𠮶阵可以拉到丝 对于我呢啲芝士控黎讲真系好正🌝🌝不过略嫌佢个底薄左少少 自己都系钟意食厚批个口感正啲🤣🤣🤣 啲牛肉同调味都啱啱好唔会太咸或者太淡 overall黎讲个pizza值得一试🤙🏻🤙🏻然后到个炸鱿鱼配薯角🥔🥔 $178炸鱿鱼系几好食嘅🌝不过炸得㶶咗小小 而薯角我就觉得冇咩特别 但佢嘅比例薯角系多好多 所以呢个就唔太抵食啦😖😖到最后个招牌烤鸡🐥🐥🐥$188呢个烤鸡就真系有啲失望啦!本身见佢系招牌以为好好食但系佢啲鸡肉实在太老啦 食落口好嚡🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 而且本身佢啲鸡肉冇乜鸡味 得个皮烤得香 要靠个酱先令到鸡肉无咁dry 呢个真心唔建议食 平时食开啲烤鸡会有汁滴出嚟 但呢间烤鸡既肉真系好嚡同唔够味😖但整体计埋其他嘢食同个环境都可以黎试吓嘅🌝🌝🌝
然后到个炸鱿鱼配薯角🥔🥔 $178
到最后个招牌烤鸡🐥🐥🐥$188