2021-07-04
好耐冇食shisha啦,突然兴起想揾间有露天座位嘅餐厅食餐晚饭,饮下酒,食下shisha 放松 一下!Poseidon 海龙王餐厅主打西式海鲜,Menu有好多选择,贪心的我一次过叫咗烤海鲜拼盘,里面有惹味龙虾、大虾、带子、鱿鱼、三文鱼、青口,加埋蒜蓉多士同西兰花粟米,两个人食真系够晒饱!我最欣赏佢嘅drink list,每杯饮品都非常有心思,我叫左的青瓜cocktail非常清新,饮完一杯又一杯!朋友叫嘅招牌Poseidon treasure cocktail,用个宝箱送过嚟,卖相一流,非常有心思!最后当然要赞成个户外环境,好有feel 好romantic!shisha 个味甜甜地又有少少薄荷,好醒神! 返左成个星期工忙左咁耐,系时候俾自己好好享受下!