2014-01-14 3097 浏览
同姊妹们喺海港城食完晚饭都未倾够, 决定食埋甜品继续倾 (≧∇≦)姊妹甲话呢度嘅甜品唔错, 咁我哋就梗系要试吓啦~ 横掂都系喺海港城入面, 唔使行出去 ^^夜晚九点几, 唔使等位! 我哋点咗 Chocolate Lover, Coffee Sensation, 心太软 & 芒果糯米饭 ^^Chocolate Lover: 有点过份堆砌... 除咗外观靓之外, 其实冇内涵, 因为冇乜边样系自家制... 但味道都 okay!Coffee Sensation: 同上心太软: 蛋糕有点硬, 但都有流心嘅效果, 配埋融咗嘅雪糕一齐食就啱啱好! 好在朱古力够浓, 算系追返啲分啦~芒果糯米饭: 呢个系最好食嘅 ^^ 芒果够甜, 糯米饭又充满椰汁香! 总括嚟讲, 甜品嘅卖相吸引, 但食落冇乜特别 + 有点儿过份卖弄色相… 加上价钱又唔平... 老实讲, 尖沙咀区大大话话都有为数不少嘅甜品店! 我谂下次都系唔好贪方便, 行返出去食好啲!!

Chocolate Lover
Coffee Sensation
Coffee Sensation: 同上
心太软
芒果糯米饭

2013-11-26
$77 (其他)
芒果糯米饭