2017-07-20 1587 浏览
是日约左中学老死见面食个饭,本身好想试附近新开既爆xx,点知要等成一百几张枱。唉濑哂野两条友劲肚饿,周围都冇枱咁系得旺角就唯有扫下街啦,求其买左碌司华力肠去附近公园坐低食,感觉好惨咁LOL所以食完碌肠就决定去饮返杯gur下自己条气。由于时间尚早,所以去到附近既tap竟然有位拿拿入去坐低叫返杯ipa饮下先!😳(事关平日一到夜晚就冇哂位啲鬼佬要企街饮)呢间野我谂最大既好处系店员会细心问你口味然后推介边款啤酒,其实之前都黎过一两次但其实本人就唔系太好IPA果阵独特既气味,所以。。ok啦为左gur下条气姐!饮杯啤就梗系要食啲野啦,上次试左干炒牛河三文治感觉好过瘾,今次就叫左个芝士薯波同友人share。黎到得三粒既,感觉有d灰,不过不失,正常薯波味道啦。失恋左无耐既友人仲睇中左一位长发靓仔店员,结果坐系度gup左成晚仔😓😓😓

所以食完碌肠就决定去饮返杯gur下自己条气。
(事关平日一到夜晚就冇哂位啲鬼佬要企街饮)

黎到得三粒既,感觉有d灰,不过不失,正常薯波味道啦。

ipa
芝士薯波