2024-11-12 768 浏览
最钟意就系同屋企人食点心啦!呢间系我哋一家成日嚟嘅点心酒楼之一,味道同服务都喺水准之上😋 我哋每次嚟都必点呢几样,推介俾大家~✅手拍青瓜海蜇必点鲜香酸爽嘅餐前凉菜~海蜇食落去口感爽脆,同青瓜一齐夹住食好有咬口,好开胃😋✅原虾烧卖烧卖皮薄馅足,上面仲摆咗一只大虾!每一粒烧卖入面都包住满满嘅肉馅🤤 口感丰富但系唔会油腻,食落去好鲜味👍🏼 一啖一个真系好满足~✅银湖百花酿鱼肚吸满汤汁嘅鱼肚食落去口感脆弹,几大嚿嘅鱼肚上面仲有满满嘅虾滑😋 鲜味甜味好好味~✅怀旧马拉糕睇落去就非常松软嘅糕体😋 食落去好似云噉软绵,仲带住少少Q弹同微微甜嘅口感😍 新鲜出炉热辣辣嘅超级好食!✅香煎芋丝夹钟意芋头嘅朋友必点!煎得焦香嘅外皮夹住厚厚嘅芋丝,香脆嘅外皮同入面绵软嘅芋丝相得益彰,正👍🏼✅鲜虾饺晶莹剔透嘅外皮包住大大只虾仁喺入面,半透明状嘅外皮食落去就好弹牙😻 入面嘅虾肉味道超级鲜美,同有嚼劲嘅外皮完美融合😇

✅手拍青瓜海蜇

✅原虾烧卖