2024-12-22
圣诞🎄就到啦!又系时候约朋友👫出嚟倾计饮嘢😎今次我就同朋友试新餐厅 — SeaRock Lounge⭐️环境餐厅气氛好chill,佢系open area嚟,大家可以望住个海叹番杯酒🌊有时散步攰攰地,喺度坐下都几唔错㗎!⭐️食物餐厅🍴主打中东菜,但除咗中东菜外,其实都有pizza同pasta等可以食今次我同朋友就叫咗小食拼盘、素食小吃拼盘、铁板墨西哥烤肉(鸡肉)同埋好有异国风情嘅CLEOPATRA'S POISON(cocktail)钟意❤️食中东菜嘅朋友,我会推介大家叫素食小吃拼盘!因为个拼盘有好多款酱,例如:鹰嘴豆、茄子同埋土耳其酱,一次过可以试匀晒咁多酱!如果你会饮酒嘅话,咁就一定要叫墨西哥烤肉,因为佢嘅酱汁好惹味,啲肉又烤到好香,送酒一流!嚟得食中东菜,梗系要叫返杯呢度嘅地道Cocktail,用嚟打卡又得,试吓新嘢又得!想饮嘢chill下,大家不妨嚟SeaRock Lounge啦!
⭐️环境
⭐️食物