餐厅: Eaaat.here
资讯:

2021-04-06 19 浏览
餐厅嘅空间感好强, 楼底好高, 装修非常时尚, 优雅多款饮品嘅选择, 店长推介之下, 要咗个signature cocktail , fresh here, gin, chambord, lemon juice, 香甜嘅口感, 再加毡酒 , 感觉非常的清新, 酸甜甜地, 加上酒精, 感觉令人兴奋食得开心, 容易入口的清新口感令人著迷不已牛油果蟹肉合桃石榴汁沙律, 石榴汁令到个沙律画龙点睛, 酸酸甜甜嘅味道, 再加上入口即溶 嘅蟹肉牛油果, 牛油果非常之香浓, 配合新鲜嘅沙律菜, 真系百感交集非常之开胃刺身虾配香兰紫苏青柠汁, 鲜红色嘅sauce, 真系非常之特别, 卖相好吸引, 呢个sauce酸酸甜 甜, 配搭埋刺身虾爽弹嘅质感, 真系相映成趣大盘就系西班牙乳猪, 半份既份量原来碟头已经非常之大, 猪的皮被碳火烤成橘黄色,口感又 香又脆, 肥肉同埋油脂非常之分明, 香口. 加咗香草叶, 非常之香肉汁非常之多, 肉软、汁多、皮脆,是 乳猪成功的关键。鱼子酱蟹膏蟹肉意粉, 对我嚟讲十分之正, 意粉好q弹, 而且满载蟹膏, 香甜好creamy, 再配搭 鱼子酱嘅鲜香, 无敌士多啤梨苹果金宝
餐厅嘅空间感好强, 楼底好高, 装修非常时尚, 优雅

士多啤梨苹果金宝伴雪糕, 又系另一个卖相十分吸引嘅item, 真系打卡一流, 店员帮我哋即食 去后制打烂𠮶个雪糕筒雪, 糕嘅桶嘅脆脆, 再加埋苹果粒粒互相辉映,yummy