2009-07-13
两个人晚饭一客三文鱼拼带子刺身 <-- 每样共四件, 三文鱼好厚, 新鲜, 带子则好似唔够大只, 都系峰寿司甜d ($50)甜虾寿司 <-- 还可以, 好大只甜虾打孖上 ($28)海胆刺身 <-- 新鲜, 平 ($88)滑蛋猪扒饭 <-- 一般, 个饭就几好味, 因为个滑蛋界乎熟与唔熟之间, 捞埋d 饭几好味, 不过块猪扒就麻麻, 好薄芝士吉列蚝反卷 <-- 六大旧...基本上食完以上的食物已经饱死...而味道...淡...求其揾块芝士卷埋只炸蚝, 外面包住几层厚的饭....再将d 蟹子 "菌" 边...P.S. D 蟹子劲小其实今次系我第.....8-9 次去, 呢间野个卖点系 "大件"...主要系用 "多饭" 攻势, 食到你饱, maybe 会比人一种 "好抵" 的感觉总括, 寿司/ 反卷就真系麻麻, 不过我觉得刺身系几新鲜同抵食之前试过佢个锅物都几好so...可以试下!!!P.S. 我见d 人comment 佢d 服务差, 我又唔多觉丫....个waiter 几搞笑, 同埋佢地个个都nice 㖞, 地方系浅窄d 不过佢地都keep 住笑容,
两个人晚饭

甜虾寿司 <-- 还可以, 好大只甜虾打孖上 ($28)
海胆刺身 <-- 新鲜, 平 ($88)

之前试过佢个锅物都几好

so...可以试下!!!

P.S. 我见d 人comment 佢d 服务差, 我又唔多觉丫....个waiter 几搞笑, 同埋佢地个个都nice 㖞, 地方系浅窄d 不过佢地都keep 住笑容, 叫佢地攞野斟茶都好满意丫~
2009-07-12
  • 海胆