餐厅: 犀牛犀牛 (Wetland Seasons Park)
资讯:

2023-07-19 1061 浏览
犀牛犀牛💛鲔鱼吃玉米蛋饼 $42起司蛋蛋饼 $32白珍珠奶茶(少冰 微甜) $17*有得储Mee积分💛 人均消费: $45.5 (2人)-鲔鱼吃玉米蛋饼🌽🐠卖相冇咁好睇 因为佢感觉上冇咁足料 好幼🤣 吞拿鱼偏向重黑椒 胡椒味🧂食到会有粟米🌽同埋有啲鱼 同蛋 个蛋比较厚身 比较呈黄色🍳.起司蛋蛋饼🧀🍳比较普通 芝士同蛋 都正正常常好食芝士条偏幼身d 都几流心芝士🧀都算厚 同埋重芝士味 仲有拉丝嘅感觉😝即叫即整 热辣辣 都好正🔥唔系话整好咗 摆喺度好耐𠮶啲 因为蛋饼暖笠笠 热辣辣先好味😋.白珍珠奶茶(少冰 微甜)几好饮嘅🤤3分甜系真系3分甜唔会比3分甜更加甜 或者完全唔甜即使3分甜 奶茶味都好够🧋啲白珍珠食落去 都比较弹牙👻食落去同普通珍珠冇咩分别 但纯粹个样唔同个珍珠甜过杯奶茶🤣.提醒返 饼𠮶啲有得拣:卷饼/蛋饼?🗣️卷饼同蛋饼嘅分别就系手抓饼同 有个蛋嘅饼🫓蛋饼食落去 个肚都会full啲😚·以上评价 同🐖一齐写所以带返头盔先👷🏽 -29/5/2023 ate店内有唔同嘅优惠学生优惠最抵🤩但要对比下啲优惠因为有啲可能再抵啲𠮶度有得坐低食🪑环境都几好🥰几舒服 有冷气💨又唔同嘅画🖼️-有兴趣嘅朋
犀牛犀牛💛
鲔鱼吃玉米蛋饼 $42
起司蛋蛋饼 $32
白珍珠奶茶(少冰 微甜) $17
*有得储Mee积分💛
人均消费: $45.5 (2人)

鲔鱼吃玉米蛋饼🌽🐠

仲有拉丝嘅感觉😝
即叫即整 热辣辣 都好正🔥
唔系话整好咗 摆喺度好耐𠮶啲
因为蛋饼暖笠笠 热辣辣先好味😋

白珍珠奶茶(少冰 微甜)
几好饮嘅🤤

几舒服 有冷气💨
又唔同嘅画🖼️
有兴趣嘅朋友仔 可以试吓👇🏽
犀牛犀牛 (天水围)💛
天水围湿地公园路9号Wetland Seasons Park地下6B号舖
好味程度:🌕🌕🌕🌑🌑
抵食程度:🌕🌕🌕🌑🌑