2024-01-24 17 浏览
Poke bowl俾人嘅感觉好健康好green而且大大碗唔会食唔饱🍚🥣之前试过Poke Go尖沙咀分店,依家夜晚六点后有八折优惠,放工路过就嚟食😋装修风格同尖沙咀有啲唔同,座位亦都更加多同埋阔👍🏻✨有预设咗嘅poke bowl/ 自选✨杂菌香菇🍄珍珠糙饭🍚和式青葱😋麻酱豆腐🍽️鸡蛋丝🍳 辛味蛋黄酱 $78挑选咗一款主食之后可以免费选择三种配菜同埋酱汁,因为好肚饿就另外加配咗牛油果 $16 🥑蟹肉 $16 全选配料,包括果仁、辣椒碎、岩盐、木鱼丝、脆蒜、紫菜丝👀朋友钟意食辣,所以辣椒碎再加辛味蛋黄酱,简直系一流!杂菌香菇本身已经轻微调味,配麻酱豆腐同埋味道较淡嘅鸡蛋丝几夹👍🏻牛油果熟到啱啱好唔会太硬👍🏻蟹肉份量非常足,个人觉得呢个几抵加👀✨三文鱼🍣寿司饭配沙律🥗温室青瓜🥒芝麻海带✨麻酱豆腐😋鲣鱼酱油 $118厚切三文鱼粒多到成座山咁😮对女仔嚟讲一半寿司饭一半沙律就好足够,青瓜非常爽口而且都几清甜,另外麻酱豆腐酱料份量啱啱好,唔会好腻🤤个人觉得芝麻海带好食,但口感上唔系好衬青瓜,下次试吓其他配搭😛不过个人唔系太食得辣,所以觉得食到最尾有啲吃力🤣建议大家唔太食得辣嘅话就要走辣椒粒😮✨整体嚟讲其

有预设咗嘅poke bowl/ 自选

整体嚟讲其实好有饱足感,个人觉得系试过几间poke bowl之中份量算大,虽然价钱比一般高少少,但无论系份量定系配料都好足,值得✨👍🏻