2023-12-17
韭菜饺加花生酱干拌韭菜饺同花生酱红油好夹 好好食 韭菜味道唔会好重 食完成个口都系韭菜味同埋韭菜饺食落唔会好沙 感觉用料都系新鲜!!上汤斋面原本打算食清淡啲 预咗叫一碗斋面会冇味 结果系睇落好似好单调 食落唔单调 面同汤都好有味道同唔系死咸死咸 系啱啱好有韧道嘅面加鲜甜嘅汤味 套餐:玉米鲜肉饺 豆浆 时菜玉米饺嘅玉米面系鲜甜 咬落去面系粒粒鲜甜 而肉嘅味道唔会太重同太咸 抢咗玉米嘅鲜甜 佢碗汤都系饮落好鲜甜 唔似系味精落好多 食食下发现有一粒饺子系唔同 应该系佢嘅冬菇马蹄鲜肉饺 食到马蹄好爽口 而且冬菇唔会好重味抢咗肉嘅味道!豆浆暖暖地 饮落有甜味但唔会太甜时菜普普通通嘅烚菜心 豉油 同少少蒜系面头 闻落好香感觉上食嘅嘢都系用鲜甜同唔重味去形容 加上佢啲饺子几新鲜制造 饺子皮系新鲜嘅 睇得出一定唔会系想溶痴住其他嘢咁 而且有透明玻璃睇到员工做嘢 食物都系即叫即整!
上汤斋面
套餐:玉米鲜肉饺 豆浆 时菜