2024-12-24 175 浏览
间店门面及店内都干净企理,一入去店员面无表情的放下一张QR code,扫码点餐点了饺子+鸡汤面,等了约十多分钟先上了一个面,店员没有讲饺子分开上,我翻了一翻啲面,冇饺子,原来系净面,咁我估系分开上啦,就等下,再过了差唔多10分钟,饺子来了,开餐,面质一般可以接受,我点的是鸡汤面,味偏淡但我个人觉得几好味,似系自己屋企煮嘅汤,主角饺子就一般水平以下,或者咁讲,对比我在其他连锁非连锁店食过嘅,质量低小小,而且其中有一只有一块不细的尖骨,咬到只牙痛咗一阵,同店员反映有呢个问题,个店员完全没有回应,到最后埋单走人,同个收银员讲有件咁嘅事,佢话会系肉嘅问题,咁我都明嘅,吾会系有人刻意放啲碎骨入去馅料到,但系店家接到客人反映问题,系咪应该主动回应一下会好啲呢,吾好完全吾理当冇事发生,希望你哋越做越好啦,香港需要呢啲地方小店,加油!
2024-12-24