2024-05-28 74 浏览
火锅嘅诱惑永远都好难抗拒,特别系喺一锅堂呢间店,今次简左晚餐Set C,物超所值👑。首先,我地试咗下杏汁猪肺汤。汤底甜甜的,醇厚入味😋。汤底最出彩嘅地方就系d靓爽猪肺,系汤底里面慢煮,感觉就好似养生健康疗方咁😄。日本产黑毛和牛。真系好食到爆💥!和牛肉质香浓,色泽鲜艳,令到我胃口大开😍。之后,更令我惊艳嘅有,魔鬼辣安格斯牛肉。听到名,我已经迫不及待想要一试为快😋。一试之下,随即就发现今次真系发现新大陆😄,好吸引!美国安格斯牛肉,究竟系咩味道呢?咩叫做肉嘅原味,咩叫做香口,只有食咗之后先至有得讲😉。西班牙伊比利亚黑毛猪已经为我带嚟惊喜。独特嘅香味,实在令人无法抗拒😋。孜然羊肉片。羊肉,呢种名贵嘅配料,实在系带咗点孜然味,新奇嘅味道😍。最后,分享返我一齐食墨鱼仔嘅感觉。墨鱼仔,煮得恰到好处,带出其自然嘅海味,实在好难得👍。「一锅味道」简单清新嘅环境,无论你系朋友、家人,定系情侣,都可以一齐享受到美食之旅👫。嚟到葵芳嘅这间火锅店,实在系饱又饱,心都饱咗,又可以养身😄